Glad att få presentera nya Lungan i stormen!

Nytt år nya planer. De senaste veckorna har jag och Johan smitt nya planer för Lungan i stormen. Vi har tillsammans funderat på sidans framtid. Framförallt har vi funderat på vad vi kan förbättra så att du som läser får ett så bra intryck av sidan som möjligt och att allt innehåll är relevant.

Vi kom fram till att vi i och med det nya året ska göra en storstädning. För det första har sidan fått en ny layout. Jag har tagit fram en ny logo som jag ville att skulle vara simpel, stilren och beskrivande. Efter att ha stirrat mig fyrkantig på datorn i många dagar kom jag fram till ett resultat som jag tyckte om. Hoppas att du också gillar den.

Fokus på kronisk sjukdom

En del kategorier har fallit bort eftersom jag tyckte att dom inte hör hemma på Lungan i stormen. Alla artiklar om kronisk sjukdom, psykisk ohälsa, podcasten, videoinläggen och min blogg finns kvar. Det övriga kommer så småningom i framtiden att flytta till en ny sida som ska fokusera på psykologi och relationer. Men det kommer dröja innan det projektet är slutfört. Mera information om det kommer senare.

Nu är fokus på hur det är att leva med kronisk sjukdom och hur det är att vara anhörig till en person med kronisk sjukdom. Så som det var tänkt från början. Men mycket nytt är alltså på gång. Vi planerar också att fortsätta göra flera podcastavsnitt, men eftersom jag varit väldigt sjuk i många månader har det blivit en paus med det. Förhoppningsvis kommer vi igång med det snart igen.

Läs mer:
Hur sover beslutsfattarna om nätterna?

Nya projekt på gång

För tillfället äter jag ännu en stark antibiotikakur för en jobbig bronkit. Men det som har hållit mig på bra humör trots fullständig utmattning är faktiskt Lungan i stormen, och alla nya projektidéer. Och förstås min man Johan som har hjälpt till med allt från tankar om image, grafik, innehåll och det tekniska arbetet. Läs mera om medietjänsterna som hans företag Janeco digi-rec erbjuder.

Speciellt det tekniska arbetet är jag själaglad att han har koll på. Skulle jag hålla på med det skulle jag inte alls hinna fokusera på innehållet, som ju är det viktigaste och det som jag vill fokusera på.

I och med det nya temat borde sidan nu ladda mycket fortare. Ett problem har varit att sidan har varit väldigt trög förut. Något som vi jobbar på hela tiden.

Jag vill än en gång tacka dig som följer med mig och Johan på Lungan i stormen! Och kom gärna med feedback ifall något inte fungerar som det borde eller om det är något vi kan förbättra. Jag hoppas att du kommer att titta in på Lungan i stormen i fortsättningen. Hoppas du tycker om ”nya” Lungan i stormen!

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

3 kommentarer

  1. Den ser jättefin ut! Tack för att du är även min röst som reumatiker i etern.

    Kram och vi gör som alltid, kämpar på! <3

  2. Hej Pernilla.
    Nya loggan är sååå ren & fin jag älskar den 😍 Och sidan såklart 😉 som alltid innehåller något matnyttigt för alla & envar. Tack för du hittar orken att driva ditt projekt framåt. Många långa kramar Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *