Lungan i stormen i radioprogrammet “Hur mår du?”

Imorgon (fredag den 10.2) kommer jag vara med på ett hörn i ett radioprogram på Studentradion i Uppsala. Programmet som heter ”Hur mår du?” handlar om hur det är att leva med en kronisk sjukdom. I programmet kommer också studenter med kroniska sjukdomar berätta om hur deras liv påverkas av sjukdom.

Jag kommer bland annat att berätta lite om min bakgrund och hur Lungan i stormen blev till. Och så ger jag lite tips på hur man som närstående kan stöda en person som lever med kronisk sjukdom.

Jag blev väldigt glad över att bli kontaktad av studentradion. De hade hittat till min blogg genom att googla. Det är riktigt roligt att märka hur Lungan i stormen börjar få bättre spridning. Allt jobb jag lägger ner verkar äntligen ge lite resultat. Inte för att jag strävar efter något speciellt, men det gläder mig att märka att folk vill uppmärksamma kronisk sjukdom allt mer.

Lyssna på programmet

Programmet kan du lyssna på imorgon klockan 17.00 (svensk tid) via webben på Studentradions hemsida. Har du inte möjlighet kan du lyssna på programmet i pod-form på måndag. Här hittar du till Studentradions tidigare pod-avsnitt i programmet ”Hur mår du?”. Där kan du lyssna på många intressanta program om bland annat ångest, alkoholnormen, att förlora en närstående, depression, träning och hälsokost.

Läs mer:
Här hittar ni min blogg!

Stort tack till Uppsalas studentradio för att jag fick medverka i ert program!

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *