Förra året när jag bloggade på en annan bloggportal körde jag en videojulkalender. Den har ingenting med kronisk sjukdom att göra, utan handlar mest om mitt liv “bakom kulisserna”. Ni som är nyfikna på att lära känna mig lite bättre får genom den här julkalender ett ypperligt tillfälle att göra det.

Annorlunda jultraditioner

Temat är annorlunda jultraditioner. Jag och min man berättar lite om vad vi själv brukar syssla med i juletider samtidigt som vi försöker pröva på lite importerade och annorlunda jultraditioner. Många skratt utlovas! Jag försöker bjuda på mig själv här och det förekommer en del yrsel och galenskap, så ni är varnade.

Förra december blev så stressigt på grund av den här videojulkalendern att jag blev riktigt ordentligt sjuk under hela december månad, ända in i januari. Jag gjorde inget annat än filmade och klippte tillsammans med min man. Två delar fattas men de tänkte jag hinna med att göra i år. Eftersom det blev så mycket slit med förra årets julkalender och jag nu har fått så många nya läsare via min nya sida så tycker jag att den är värd att köra igen.

Här kommer nu lucka 1 som är en introduktion till kommande delar. Hoppas ni gillar den 🙂

Läs också  Lucka 2 - Julgransjakten

Glöm inte att följa mig på Facebook för artiklar om kronisk sjukdom och kommande julkalenderluckor!

https://www.youtube.com/watch?v=NelpphJvh7w