Lungan i stormens videojulkalender – Lucka 1

Förra året när jag bloggade på en annan bloggportal körde jag en videojulkalender. Den har ingenting med kronisk sjukdom att göra, utan handlar mest om mitt liv “bakom kulisserna”. Ni som är nyfikna på att lära känna mig lite bättre får genom den här julkalender ett ypperligt tillfälle att göra det.

Annorlunda jultraditioner

Temat är annorlunda jultraditioner. Jag och min man berättar lite om vad vi själv brukar syssla med i juletider samtidigt som vi försöker pröva på lite importerade och annorlunda jultraditioner. Många skratt utlovas! Jag försöker bjuda på mig själv här och det förekommer en del yrsel och galenskap, så ni är varnade.

Förra december blev så stressigt på grund av den här videojulkalendern att jag blev riktigt ordentligt sjuk under hela december månad, ända in i januari. Jag gjorde inget annat än filmade och klippte tillsammans med min man. Två delar fattas men de tänkte jag hinna med att göra i år. Eftersom det blev så mycket slit med förra årets julkalender och jag nu har fått så många nya läsare via min nya sida så tycker jag att den är värd att köra igen.

Här kommer nu lucka 1 som är en introduktion till kommande delar. Hoppas ni gillar den 🙂

Läs mer:
En julkalender för dig som mår dåligt - LUCKA 5

Glöm inte att följa mig på Facebook för artiklar om kronisk sjukdom och kommande julkalenderluckor!

https://www.youtube.com/watch?v=NelpphJvh7w

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

2 kommentarer

  1. Några tips på annorlunda jultraditioner ur mitt liv…
    Ge inte köpta julklappar åt någon annan än dig själv. Pysslade och hemgjorda klappar är dock helt okej att ge bort.
    Ha något du tycker är extra gott på julbordet fast det inte traditionellt hör julen till. Jag brukar se till att det finns melonsallad, för det tycker jag är riktigt gott.
    Avsluta julaftonen med att slöa i soffan och se på valfri gammal favoritfilm, en riktig klassiker för dig, en som du sett många gånger förr men ändå älskar. Tänk: Star Wars 4/5/6, Top Gun, E.T., Lejon Kungen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *