planeringsblad med hälsotema

Jag är väldigt glad att få presentera Lungan i stormens planeringsblad med hälsotema! Med planeringsblad menar jag papper som du enkelt kan ladda ner och skriva ut och sedan fylla i själv. Det fungerar ungefär som en bullet journal. Du kan pyssla, rita och färglägga bladen som du vill.

Du kanske funderar på varför det är bra att göra anteckningar om sin hälsa genom tiderna. Fördelarna är faktiskt många. Det är en hälsoinvestering som dessutom kan göras hur rolig som helst!

Fundera på detta

  • Kan du hitta den viktigaste informationen om din hälsa på under 30 sekunder?
  • Vet dina anhöriga var de kan hitta information om ditt hälsotillstånd nu och genom tiderna?
  • Kan dina anhöriga i en hälsokris där du inte kan tala själv berätta för en ny akutläkare om ditt medicinska tillstånd?

Som du förstår kan det vara väldigt behändigt och kanske till och med livräddande att ha viktig information om sitt hälsotillstånd på ett och samma ställe.

Meningen är att fylla på med en mängd olika blad med tiden. Du väljer vilka du tycker att är viktiga och skriver ut dem. Jag tar gärna emot önskemål! Jag kommer också att skapa olika typer av etiketter som du kan klippa och klistra in på dina hälsoplaneringsblad i framtiden.

Läs också  En julklapp som ger långvarig glädje

Hittills har jag gjort några planeringsblad med hälsotema i A4-storlek. Du hittar till planeringsbladen här.

planeringsblad läkarmöten

Ladda ner planeringsblad för läkarmöten här.

planeringsblad för blodtryck

Ladda ner ett planeringsblad för att hålla koll på ditt blodtryck här.

planeringsblad migrändagbok

Ladda ner ett planeringsblad för att hålla koll på din migrän här.

sömndagbok

Ladda ner Lungan i stormens sömndagbok här.

Jag hoppas att du gillar mina planeringsblad med hälsotema! Och som sagt tar jag gärna emot önskemål. Vad skulle du vilja hålla koll på?