Imorgon (torsdag den 11.5) kan du som vill som är bosatt i Finland passa på att lyssna på radio X3m klockan 13.00. Jag kommer att berätta om mig själv, om Lungan i stormen och om livet med en kronisk sjukdom. Det är Ann-Catrin Granroth kommer att intervjua mig. Programmet kommer att sändas live. Får se om jag har lika mycket att säga där som jag har att skriva på bloggen, eller om jag får tunghäfta. Tror nog att det ska gå riktigt bra ändå. Och jag kommer att ha med mig min man som ljudtekniker, så det blir ju ett bra moraliskt stöd samtidigt.

De är ju inte första gången jag är med i radio, men att göra det live är alltid lite annorlunda. Man borde ha sina svar färdigt i huvudet och få ut dem på ett vettigt sätt, utan möjlighet till omtagning. Men vi hoppas på att min hjärna är samarbetsvillig imorgon, och mina lungor med för den delen.

Minns att jag i någon tidigare sändning har hört ett eko av min egen röst i lurarna medan jag talade. Minns att jag höll på att komma av mig helt då, men det litar jag på att J ser till att inte händer.

Jag vet inte om det kommer att gå att lyssna på radioprogrammet i Sverige. Men om det mot förmodan går så informerar jag er.

Läs också  Mår inte bra