Ny mobil med stram budget?

mobiltelefon
Bild via Canva

*Annons för rePhone*

Idag klarar man sig inte långt utan en mobiltelefon, eller helst en smartphone. Allt från bankärenden till identifiering sköts via mobilen idag och aldrig har vi varit mer beroende av dem. Tyvärr kostar nya mobiler en hel del. Det är inte alla som har råd att skaffa nya med jämna mellanrum för att ha en fungerande mobil.

Det är många som byter mobiler flera gånger om året, antingen för att de behöver den senaste modellen eller helt enkelt bara för att de vill ha den. Men de flesta klarar sig galant utan det sista skriket inom elektronikprylar. De som byter till ny mobil ger ofta sin gamla i byte för att få den nya modellen billigare. Som tur slängs inte den gamla mobilen bort utan den går tillbaka till försäljning som begagnad. Men billigare då förstås.

Betala mindre för begagnad

Man får en så gott som ny begagnad mobil betydligt billigare än vad en splitterny kostar. Köper man begagnat sparar man ju även på miljön eftersom de återanvänds. Visst går teknikens utveckling snabbt just nu, men på mobilmarknaden är det en rätt så liten prestanda och funktionsskillnad på en mobil med något år på nacken. Är man bara ute efter grundfunktioner och en bra mobil så klarar man sig galant med en mobil som är lite äldre.

Läs mer:
Adventskalendern bygger upp julkänslan

rePhone är ett företag som säljer begagnade mobiltelefoner som garanterat fungerar som de ska. Mobiltelefonerna kommer från de nordiska teleoperatörerna och har testats och uppdaterats och erbjuder dig 12 månaders garanti. Att köpa en begagnad telefon från dem är lika säkert som att köpa en ny telefon.

Många har ont om pengar idag och försöker spara en slant där det går. Varför inte spara nästa gång du behöver en ny mobiltelefon? Besök rePhone för att läsa mer om värdet av att köpa begagnade mobiltelefoner.

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *