En sak kan jag säga med säkerhet. Min långa bloggpaus är ytterst ofrivillig. Men just nu fungerar inte min hjärna som den ska. Om den någonsin gjort det. Jag har blivit så utmattad att jag förlorat min förmåga att tänka rationellt. Jag mår verkligen inte bra.

Vill bara skriva lite så att ni inte undrar vart jag tagit vägen. Mitt fokus ligger på att sova och försöka äta ordentligt, vilket har varit en enorm utmaning.

Alla mina muskler i hela kroppen är så spända att dom bara darrar. Jag får skaknings- och darrningsattacker och känner mig helt svag. Värk här och där i kroppen och mest i bröstkorgen.

Aldrig i mitt liv har jag varit så här hypokondrisk heller. Det är riktigt illa. Men jag har folk som jag pratar med. Jag får hjälp och jag är inne på vecka tre med depressionsmedicinen Mirtazapin 30 mg. Jag tror jag har en hel del biverkningar av den också.

Att jag klarat av att skriva detta blogginlägg ser jag som en seger i sig. Jag skulle så gärna blogga och vara som vanligt, men när allt bara verkar stampa på ställe och jag känner mig som en drogad zombie som bara går omkring och darrar och stirrar. Känner mig som om jag befinner mig i en bubbla. Ser bara suddigt och orkar inte fokusera blicken och så andas jag fel hela tiden och blir uppblåst som en ballong. Suck alltså…

Läs också  Bra och sämre nyheter