Jag tänkte inte orka upp ur sängen idag. Det har varit så mycket att tänka på med bloggflytten. Det har nog känts ganska omtumlande. Det här är början på något nytt. Någonting som jag själv får utveckla i vilken riktning jag vill, och jag har massor med idéer och visioner, men att nå dit kommer inte att ske över en natt.

Jag har ju på grund av min sjukdom en väldigt begränsad ork. I mitt huvud råder kaos för det mesta. Ett kaos som jag försöker hålla i styr. Jag är så känslig för allt. Alla förändringar, också sådana som jag själv strävar till att uppnå gör mig helt yr i skallen. Jag blir så trött att jag bara skulle kunna lägga mig ner och sova i en vecka i streck, men det skulle mina lungor nog protestera mot.

I natt drömde jag om olika webdesingboxar och element som flyttade omkring på en sida. Jag har varit så inne i det här websideskapandet att det för tillfället är det enda som snurrar runt i skallen på mig. Jag vill så mycket, men märker att jag lätt blir för utmattad. Att det är något positivt och självutvecklande som jag håller på med hjälper inte. Det är bara så att min krafter är väldigt begränsade. Jobbar jag mycket en dag så har jag svårt att få tag i sömnen på natten. Jag måste väl lära mig att begränsa mitt arbete och schemalägga det, för just nu är det ju som ett heltidsarbete om inte mera.

Läs också  Ångesten som kan uppstå när man ska ringa läkare

Jag är en sådan person som vill göra saker ordentligt. Jag vill kunna allt och vara insatt i detaljer. Jag vill inte göra någonting halvdåligt. Det är bara sådan som jag är. Och jag är onödigt mycket självkritisk och har svårt att se det fina jag faktiskt åstadkommit. Självförtroendet är nog något som jag tillsvidare får jobba på att stärka.

I alla fall så blev jag väldigt glad igår när jag lanserade min nya sida. Det kom mycket positiv feedback i form av gillingar, delningar och kommentarer. Nu blir det förstås lite mera utmanande att nå ut till läsare efter att jag slutat på Sevendays, men jag hoppas att många av mina gamla läsare vill fortsätta följa mig och att jag skall hitta på sätt att nå ut till nya läsare på ett effektivt sätt. Men sådant tar ju tid. Som sjukskriven har jag en hel del arbete framför mig, men jag ser det nog som någonting roligt, som en självutvecklande hobby som jag kan hålla på med i den mån jag orkar och vill.

Nu är det vila och kaffedrickande som gäller resten av dagen! Det finns mycket för mig att se fram emot. Jag får bara ta det i min egen takt och föröka att inte sätta så stor press på mig själv.