Förväntansfull inför hösten

Jag har försökt stanna kvar i sommarkänslan så länge som möjligt, men nu är det definitivt höst. Jag har haft en massa på gång dom senaste veckorna. Så här mycket har jag inte haft att göra på år och dagar. Vi har rest lite hit och dit. Jag vet inte om jag ännu riktigt har kunnat ta in att vi faktiskt varit till Irland. Känns som om allt bara var en dröm.

Jag har pratat med mera människor än jag gjort på länge. Jag har upplevt så mycket så att det snurrar i huvudet. Känns bra att kunna skriva av mig lite här på bloggen. Det känns helt otroligt för mig att jag har så många som stöttar mig och uppskattar det jag skriver. Det ger mig livsglädje.

På senaste tiden har jag jobbat hårt med att få Lungan i stormen att gå runt. Sidan har vuxit mycket. För att den inte ska bli överbelastad och stänga av sig eller ta evigheter att ladda måste jag ha ett bra webhotell. Dessutom kostar domänen, podden och själva sidans tema (layout) som jag köpte i våras kostade mycket. Den snabbade upp sidan ordentligt.

Jag lägger ner mycket mera arbete på sidan än att ”bara” skriva och publicera inlägg. Det är allt ifrån blidredigering, kodning, fotografering, delning av inlägg, sökmotoroptimering, läsa lagen. Listan är lång. Men jag kan i alla fall säga att jag lägger ner min själ på att försöka hjälpa kroniskt sjuka genom att skriva på Lungan i stormen. Utan J skulle jag inte klara det.

Läs mer:
Nominerad i kategorin årets hälsoblogg

Som någon kanske märkt har det dykt upp en några samarbeten här och där. Jag är otroligt glad och lättad över att jag har kommit så långt att jag får göra samarbeten. Det betyder att jag kan finansiera och upprätthålla sidan utan att behöva spendera mina matpengar på den. Just nu har jag ingen inkomst alls förrän i slutet av månaden då jag kanske får arbetslöshetsunderstöd. Än en gång prövas min rätt till rehabiliteringsstöd. Mer om det senare.

Samarbeten märker jag högst upp enligt marknadsföringslagen. Det är inte bara reklam. Jag lägger tid på att göra research om det jag skriver om. På precis samma sätt som jag gör med mina vanliga blogginlägg. Jag vill alltid kunna ge dig som läser ett mervärde. Så bli inte orolig om du ser ett samarbete här och där. Jag lägger ner mycket tid på allt jag gör, så som jag gör med alla mina vanliga inlägg också. Och jag väljer bara samarbeten jag kan stå för. Det här och annonser är ju också det enda sättet att leva som bloggare.

Det om det. Jag skulle egentligen berätta om mina känslor inför hösten. Jag känner mig som en vandrande zombie, men en mycket inspirerad sådan. Jag har massor med planer för sidan som jag inte hunnit genomföra ännu.

Läs mer:
En utmanande arbetsvecka

De kalla årstiderna är bloggens tid. Då kan man med gott samvete sitta inne och skriva, medan man dricker en het kopp Yorkshire te eller kaffe. Flera människor har tid att läsa också. På sommaren brukar det vara ganska dött, men det är helt förståeligt. Folk vill kunna njuta så mycket som möjligt och vistas ute medan värmen är behaglig.

Den här hösten känns lite som en nystart för mig och Lungan i stormen. Svårt att förklara. Kanske jag inte ska försöka göra det heller. Lika bra så. Jag ville bara säga tack till dig som läser. Och tack för alla fina kommentarer jag fått! De värmer mig i höstkylan.

*Bild från Pixabay

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *