Höstlistan

Visa en bra höstbild från ditt arkiv.

Fotot är taget av min vän Linda Storsjö när jag går med min fiol på en åker och letar efter spår av UFOn och min vänstra hand.

Beskriv din kommande höst i tre ord.
Kaffe, badkar, blogg.

Vilka är dina bästa minnen från sommaren 2016?
Jag har ett värdelöst minne. Jag minns knappt vad som hände förra veckan. Men kanske resan som jag och min man gjorde till svenska västkusten tillsammans med mina föräldrar.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det värsta är väl att man har hela vintern framför sig och att det inte är länge tills julmusiken börjar spelas i affärerna. Det bästa med hösten måste nog vara att jag med gott samvete kan sitta och uggla framför min dator och skylla på att det är för kallt och ruggigt för att gå ut.

Hur höstmyser du?
Jag hinkar kaffe framför datorn eller stickar sockor och ser på scooby doo och räddningspatrullen. Jag höstmyser nog året om.

Vilka böcker har du planerat att läsa i höst?
Någonting spännande och böcker som jag kan recensera och rekommendera på bloggen. Böcker skrivna av patienter om deras vård- och sjukdomsupplevelser tycker jag alltid att är intressanta.

Dina 3 bästa hösttips – alla kategorier?
Kaffe, katter och datorer. Finns det flera kategorier? Koka kaffe, fånga en katt och sätt dig framför datorn.

Läs mer:
Ett livstecken från mig

Hur ser din höstoutfit ut?
Dubbla tröjor, varma byxor med resår i midjan, yllesockor och dubbla halsdukar. Jag avskyr att frysa. När jag går ut klär jag mig i snömannendräkt, ända tills midsommar.

Har skol/jobbstarten fört med sig några insikter?
Jag har ju inget jobb i den meningen, men jag ser min nystartade sida som mitt arbete. Min största insikt är väl att jag får ligga i om jag ska öka läsarantalet på mig blogg. Flytten från Sevendays gjorde ju att jag tappade en hel del läsare och alla mina gamla läsare kanske ännu inte har hittat till min nya blogg.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Jag får ångest av to-do-listor! Vad än jag skriver upp är det en garanti för att det inte blir gjort.

Några tips på hur man botar höstdeppigheten?
Jag har inga bra tips. Men kanske det kan hjälpa att försöka glädja sig åt det lilla i vardagen, och om man har tråkigt så kan man alltid försöka att starta något kreativt litet projekt, eller gå en kurs och lära sig något nytt.

Vad är två nya grejer du vill lära dig i höst?
Jag har anmält mig till en skrivarkurs som jag ser väldigt mycket fram emot. Jag vill gärna utvecklas som skribent. En annan sak som jag skulle vilja lära mig är att sticka en tröja, men alla mönster är för rundstickor och jag förstår mig inte på det alls.

Läs mer:
Att sparka på dem som redan ligger

Var hänger du helst under helgen?
Hemma i soffan. Där hänger jag alltid. Eller framför datorn. För mig som sjukskriven är det inte mycket som skiljer vardag och helg åt. Jag kan tro att det är fredag på en tisdag.

Hur förbereder du dig för vintern?

Vad är det som behöver förberedas? Tycker det är jobbigt med förberedelser så jag skippar det. Vem vet om det ens blir någon vinter?

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

4 kommentarer

    1. Ja jag hoppades att åtminstone en människa skulle förstå min dåliga humor och skratta! 😉 Kanske jag borde släppa loss och integrera lite humor i mina övriga inlägg också. Det har inte blivit av på länge bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *