En julklapp som ger långvarig glädje

Bild av Dasha Petrenko / Canva

*Annons för Prenumeration.online*

Det är inte alltid så lätt att hitta på julklappar som är inspirerande och ger glädje för en lång tid framåt. Om du inte har lust att julshoppa i affärer mitt i julrusningen behöver du inte göra det. Det finns går smidigt att handla klapparna via nätet.

En tidningsprenumeration är en jättebra julklapp som passar för alla. Det är något som kan glädja året runt. Som kroniskt sjuk blir tiden ofta lång. En vecko- eller månadstidning kan pigga upp den grå vardagen mycket. Om du också vill ge eller få en extra julklapp är en prenumeration med premie ett riktigt bra alternativ.

Prenumeration med premie

prenumeration.online finns ett stort utbud av förmånliga tidningsprenumerationer med premier. En premie är en gåva som prenumeranten får hem i och med att den första tidningen dyker upp i postlådan. Jag tänkte tipsa om ett par av de erbjudanden som finns.

Om man tycker om heminredning och att ta hand om sig själv kan man välja att prenumerera på tidningen Sköna hem. Premien som medföljer är några lyxiga spa-produkter av det populära märket Rituals. Jag använder själv Rituals produkter dagligen och njuter verkligen av dem.

Något att njuta av i vardagen

Rituals motto är att vi ska göra våra rutiner till ritualer som vi njuter av till fullo. Att ta ett bad eller att vårda sin hud kan göras till en meningsfull stund som ger avslappning i vardagen. Det är viktigt att se till att det finns tid till egna rofyllda stunder, speciellt när man är kroniskt sjuk.

Läs mer:
Julen är en svår tid för många kroniskt sjuka

Rituals produkter har inspirerats av forna österländska traditioner. De gör väl för din kropp, ditt sinne och ditt hem. Produkterna som medföljer med Sköna hem är en väldoftande mjuk tvål, doftstickor och två handdukar.

Vackra muggar av Nadja Wedin

Är du en person som njuter av att läsa din tidning tillsammans med en kopp gott te eller kaffe och gillar tidningen M-magasin? I så fall kan du passa på att beställa deras prenumeration med premie. Du får sex nummer och fyra vackra muggar med naturmotiv av Nadja Wedin.

Nadja är en konstnär och mönsterdesigner som jag tycker mycket om. Naturen är hennes inspirationskälla och tecknandet är hennes mindfulness. Små vackra ting i vardagen ger mycket glädje.

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *