Julklappen som ger långvarig glädje

bestcanvas tavla

*Annons för BestCanvas.se*

Nu för tiden framkallar vi sällan våra fotografier. De lever istället sitt eget liv på sociala medier, på hårdskivor och i lådor. Att återuppliva gamla kära minnen och göra dem till vackra canvastavlor är en utmärkt julklapp att ge både till andra och sig själv.

Som kroniskt sjuk spenderar man mycket tid isolerad i sitt hem. Att ha något vackert att titta på som piggar upp och väcker fina minnen till liv kan ge mycket tröst och glädje i vardagen. Vi mår alla bättre av att blicka tillbaka och komma ihåg det som varit bra i våra liv. Tyvärr glömmer vi ganska lätt bort de ljusa stunderna på grund av våra sjukdomar och våra orostankar. Därför rekommenderar jag varmt att du gräver fram dina gamla fotografier och ger dem nytt liv.

Hur du skapar din canvastavla

Canvastavlor med både text och bild

BestCanvas.se kan du enkelt förvandla dina gamla foton till canvastavlor i många olika storlekar. Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild och välja önskat format. Du kan välja att zooma in på din bild, lägga till en valfri text eller bara trycka upp den som sådan.

Efter att du laddat upp bilden och valt format är det dags att välja storlek på din canvastavla. Det minsta formatet som finns är 20 x 20 cm och det största 120 x 90 cm. Sedan väljer du ramtjocklek och kantalternativ. Det är också möjligt att trycka tavlan i svartvitt.

Läs mer:
Välkommen till Lungan i stormen!
Canvastavlor i många olika storlekar

När du har valt hur din tavla ska se ut kan du välja hur många du vill beställa. Om du är klar är det bara att gå till kassan för att beställa och betala. Vill du skapa flera tavlor väljer du bara att fortsätta skapa och ladda upp flera fotografier.

Besök BestCanvas.se för att hitta och skapa personliga canvastavlor som fungerar perfekt som julklapp! Du kan enkelt komma igång med att skapa ditt canvastavlor foto redan idag. Om du är snabb att beställa hinner du få en julrabatt på upp till 86 %.

*Foton från BestCanvas.se

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *