En powerbank är en extra trygghet

powerbank
*Bild av NorGal / Canva

*Annons för Teknikdelar.se*

Nu för tiden använder vi våra mobiltelefoner till allt. Vi betalar med dem, sköter viktiga myndighetsärenden, surfar med dem och fördriver tiden med roliga spel. För att inte glömma att vi tack vare våra mobiler ständigt är nåbara.

För kroniskt sjuka är mobilen i många fall extra viktig. Sjukdomar kan vara väldigt oförutsägbara. Det är för det mesta omöjligt att förutse när man ska börja må dåligt eller när man får en sjukdomsattack. För att kunna få hjälp så fort som möjligt är det därför viktigt att ha ett fulladdat batteri i mobilen.

Om du glömt din laddare

Många gånger har man så bråttom till sjukhus att man helt enkelt glömmer att ta med sig mobilladdaren. Som vi kroniskt sjuka vet kan tiden på sjukhus bli väldigt lång. Den fördriver man gärna med att prata i telefon eller chatta med anhöriga, eller genom att slösurfa. Då är det väldigt behändigt att ha en fulladdad powerbank färdigt nerpackad i väskan.

En powerbank är en liten portabel laddare som genererar elektricitet med hjälp av ett inbyggt batteri. Via en USB-port kan du ansluta uppladdningsbara enheter så som mobiler och surfplattor och ladda dem med ny energi. Själva powerbanken kan du också ladda på nytt genom att ansluta den till ett vanligt vägguttag.

Läs mer:
Matkassar - ett smidigt och spännande inslag i vardagen

Ett stort utbud av powerbanks

På Teknikdelar finns ett stort utbud av powerbanks. De finns i olika storlekar, färger och kvalitet. Många har specialegenskaper som till exempel inbyggd ficklampa, inbyggd USB-kabel, ett vackert hölje och flera USB-portar.

Batteriets kapacitet och strömstyrka varierar i de olika Powerbanksen. En powerbank med låg kapacitet kan du kanske ladda din mobil bara en gång med, medan en med hög kapacitet klarar av att ladda din mobil över tio gånger. På Teknikdelar kan du välja en som fyller dina behov.

Att ha en powerbank med i väskan är en extra säkerhet. Du behöver inte vara rädd för att använda slut ditt batteri om du vet att du enkelt kan ladda det på nytt, när som helst och var som helst. Teknikdelar har de bästa priserna på marknaden och levererar snabbt.

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *