Lavendla – begravningsbyrån som gör det svåra lite lättare

begravningsbyrå lavendla
*Omslagsbild av Kzenon / Canva

*Annons för Lavendla*

Ett ämne som jag aldrig tidigare tagit upp här på Lungan i stormen är begravningar. De är svåra att prata om och de är svåra att skriva om. Men målet på den här sidan har alltid varit att våga ta upp svåra saker, så jag ska ge det ett ärligt försök.

När det värsta som kan hända händer, när en älskad person går bort rasar världen samman. Mitt inne i den största sorgen blir man tvungen att sköta allt det praktiska som en begravning innebär. I den stunden behöver man någon som tar en i handen och leder en framåt, så att allt framskrider så smidigt som möjligt, på egna villkor och enligt egna önskemål.

Att få en vänlig, tillmötesgående och personlig service är otroligt viktigt. Man behöver helt enkelt någon som på ett empatiskt sätt skapar struktur mitt i kaoset. Någon som finns där för oss och som kan svara på alla frågor vi har.

Gör det svåra lite lättare

På begravningsbyrån Lavendla.se arbetar de för att vara just denna ledsagare som tar oss i handen och leder oss framåt. Deras mål är att göra det svåra lite lättare. Lavendla är en unik begravningsbyrå eftersom de erbjuder tre olika sätt att planera och ordna en begravning på. Du kan sköta planeringen på ett möte, per telefon eller genom ett enkelt planeringsverktyg på deras hemsida.

Läs mer:
Julklappen som ger långvarig glädje

En personlig rådgivare finns alltid tillgänglig för att erbjuda dig bästa möjliga stöd. Ofta uppstår frågor på kvällstid, därför är det en fördel att kunniga rådgivare är lättillgängliga. Det geografiska avståndet är heller inget hinder. Lavendla erbjuder idag både kristna och borgerliga begravningar över hela landet, och det är självklart möjligt för hela familjen att delta i planeringen, oavsett var man bor.

Personligt och fint bemötande

Hundratals kunder har mycket gott att säga om Lavendla. Bland annat berättar de att de fått ett fantastiskt, personligt och fint bemötande och att handläggningen varit effektiv. Önskemål som kunder tidigare fått höra att var ”omöjliga” att genomföra har Lavendla arrangerat utan problem.

På deras hemsidor finns mycket matnyttig information om begravningsrelaterade ämnen. Som till exempel vett och etikett på begravning, tips om hur man kan klä sig, hurdana blommor man kan ha och hur man gör med barn på begravning, för den som behöver stöd och råd.

Med andra ord finns det mycket mer att tänka på än man skulle tro när det kommer till begravningar. Därför är det skönt att ha en pålitlig ledsagare som finns där som stöd när man känner att man inte orkar.

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *