Jag är väldigt glad att få presentera Lungan i stormens alldeles nylanserade podcast! En podcast där jag och min man pratar om allt som berör livet med kronisk sjukdom och psykisk ohälsa. Jag tänkte presentera podcasten lite kort här.

En podcast om kronisk sjukdom

Vi är Pernilla och Johan, och är ett par sedan 2012. Jag är kroniskt sjuk och min man Johan är frisk. I vår podcast pratar vi om vår vardag som består av fysisk och psykisk sjukdom, oändliga instanskrig och fattigdom, men som också är rik på så många andra sätt. Både de ljusa och mörka sidorna tas upp.

Den här podcasten är kanske lite speciell på det viset att den inte bara fokuserar på mig som är kroniskt sjuk, utan också på hur det är att vara anhörig. Att vara anhörig till någon som är sjuk är tufft, men det framkommer sällan någonstans. Vi vill ge våra lyssnare ett bredare perspektiv på vad kronisk sjukdom egentligen kan innebära för en familj.

Var du hittar Lungan i stormens podcast

Lungan i stormen heter vår podcast, och finns tillgänglig för Android och iOS-enheter. Ladda ner och installera Podbean eller Castbox från Appstore eller Google Play. Den finns också tillgänglig på iTunes och på Lungan i stormens hemsida.

Läs också  6 saker jag gjort annorlunda om jag börjat blogga idag

Följ Lungan i stormen på Facebook

Du kan också följa Lungan i stormen på Facebook för nya poddavsnitt, artiklar och blogginlägg om kronisk sjukdom.

Här är avsnitt nummer 1