Här hittar ni min blogg!

Det här är alltså bloggdelen av Lungan i stormen. Ni kan klicka er in hit via texten “blogg” i menybalken. I höger sidofält snurrar också en slideshow med de senaste blogginläggen. Hur som helst, här kommer jag att fortsätta skriva om min vardag med en kronisk autoimmun lungsjukdom som orsakar lungblödningar. Instanskrig och sjukvårdskaruseller, tårar och skratt. Här finns en salig blandning av allt!

De senaste veckorna har jag jobbat från morgon till natt med att utforma min nya sida. Som tur har min man, som jag kallar för J i mina blogginlägg, hjälpt mig oerhört mycket under hela processens gång. Allt tekniskt är han skicklig på, sånt som kanske inte riktigt är min starkaste sida. Jag är mera intresserad av själva skapandet och av att vara kreativ.

Ännu är jag i startgroparna med hela projektet. Jag vill gärna utveckla det och göra bloggsamarbeten i olika former, förstås sådana som jag själv kan stå för. Ärlighet är viktigt för mig och jag tänker absolut inte börja marknadsföra produkter eller tjänster som jag inte tror på. Så ni behöver inte oroa er för att jag kommer att börja spamma er med en massa konstigheter på min nya hemsida.

Spännande är det hur som helst! Jag får chansen att bygga upp något helt eget. Det kommer att ta tid, men det kommer att vara värt det. Så länge som jag har letat efter “min grej”. Jag har en utbildning inom både marknadsföring och turism, ett års erfarenhet av sjukskötarstudier och så blev jag klar licensierad kostrådgivare november 2015.Men min sjukdom har gjort det så gott som omöjligt att ha ett vanligt arbete och under många år har jag varken vetat ut eller in. Jag har inte orkat eller kunnat fundera på vad jag vill göra med mitt liv.

Läs mer:
Länge sen sist - har inte klarat av att skriva

Nu under det senaste året har jag fastnat allt mer för skrivandet. I ett års tid har jag skrivit så gott som varje dag. Och förra hösten började jag skriva hälsorelaterade artiklar för Sandra Jönsson som driver bloggen Bättre hälsa. Jag anmälde mig också till en skrivarkurs i kortnoveller. Skrivandet har blivit en stor del av min vardag och någonting som jag verkligen njuter av att göra. Det ger mig en ny mening med vardagen och genom skrivandet har jag också fått många nya fina bekantskaper. Det känns som om jag äntligen har hittat min grej! Att skriva om hälsa är nog det jag är ämnad för att hålla på med.

Hoppas att ¨både nya läsare och gamla läsare hittar hit. Ni får gärna sprida ordet om att jag har flyttat. Under varje inlägg finns också en liten gillaknapp i form av ett hjärta som ni så gärna får klicka på om ni tyckte om det ni läste. Det finns dessutom delningsikoner för sociala medier ovanför och under varje inlägg. Och lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tycker!  🙂 Det ska bli så spännande att fortsätta skriva här!

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *