Löshår gav mig tjockt och vackert hår igen

löshår hårförlängningar

*Annons för Pozehair.se*

På grund av sjukdom och starka mediciner tappade jag mycket av mitt hår. Tack vare löshår fick jag tjockt och vackert hår igen. Det här är en guide för dig som är nyfiken på att veta mera om olika typer av löshår.

När jag insjuknade i en autoimmun sjukdom för många år sen blev jag hårt medicinerad. Det räddade mitt liv, vilket jag alltid kommer att vara oändligt tacksam för. Ännu idag är jag tvungen att leva med starka mediciner som till exempel cytostatika på tablett, för att förhindra att sjukdomen kommer tillbaka.

En tråkig sak som de starka medicinerna och den psykiska stressen orsakade var att jag började tappa hår. Jag tappade inte allt mitt hår, men det blev betydligt tunnare och väldigt stripigt. För mig som alltid tyckt om mitt tjocka mörkbruna hår kändes det inte så roligt att endast ha en liten råttsvans kvar.

Nöjd efter att ha prövat löshår

Efter att ha kryat på mig lite började jag leta runt efter någon typ av hårförlängningar. Till min stora glädje upptäckte jag att utbudet av olika typer av löshår är stort. Jag har prövat på flera olika typer av hårförlängningar sedan jag insjuknade, i olika kvalitet och prisklasser.

Läs mer:
Lavendla - begravningsbyrån som gör det svåra lite lättare

För dig som funderar på att skaffa någon typ av löshår tänkte jag berätta lite om olika alternativ som finns.

Löshår finns i många längder, former och färgnyanser och blandar sig osynligt ihop med din egen hårfärg. Pozehair.se har ett stort utbud av löshår i hög kvalitét. De har både äkta löshår och syntetiskt löshår. Resultatet både känns och ser fantastiskt ut. Alla metoder passar bra för olika behov och hårkvalitéer.

Olika typer av löshår

Det här är några vanliga metoder för att fästa hårförlängningar:

  • Clip & Go – klipsas fast
  • Keratin Extensions – fästs med vax och värmetång
  • Tape On – tejpas fast

Populärast är så kallade Clip & Go extensions som man själv enkelt kan fästa och ta bort och Keratin Extensions som man fäster permanent i håret.

Bild av pashapixel / Canva

Clip & Go löshår för ett snabbt och snyggt resultat

Clip & Go-löshår är ett enkelt sätt för dig att få ett fylligt och vackert hår på bara några minuter. Du fäster dem lätt genom att kamma upp en del av ditt hår och klipsa fast det där under. Du kan välja att styla ditt löshår före du fäster det i håret. Till exempel kan du göra vackra vågiga lockar med en plattång.

Läs mer:
10 smarta tips för ökat psykiskt välbefinnande

För någon som är kroniskt sjuk kan den här metoden verkligen underlätta livet. Att borsta håret och få till en fin frisyr kan vara väldigt energikrävande. Många som lider av kronisk smärta har svårt för att hålla uppe en locktång en längre tid.

Bild av YuryGulakov / Canva

Tape On-löshår är skonsamt för håret

Tape On löshår är för dig som vill ha ett bekvämt och naturligt slutresultat. De här löshåret tejpar du fast i ditt eget hår. Det går bra att återanvända med ny tejp. Det är skonsamma för håret och passar alla hårtyper. Löshåret kommer i delar på 4 cm. Hur många Tape Ons du behöver beror på om du har tunt eller normaltjockt hår.

Bild av licsiren / Canva

Keratin löshår– precis som eget hår!

Keratin hårförlängningar är för dig som vill ha ett och lyxigt och vackert resultat som håller i flera månader. För att fästa dem krävs lite mer finess. Den här typen av löshår består av små slingor med vax i ena ändan. Man fäster dem i håret med hjälp av en värmetång och fördelar dem jämnt i hela håret.

Själv har jag prövat på keratin hårförlängningar och fick hjälp av en frisör. Den här typen av löshår har jag varit allra nöjdast med. Det ser naturligt och vackert ut och framför allt känns det helt naturligt. Det känns precis som att ha ett eget tjockt hår.

Läs mer:
Världens mest lugnande låt minskar stress med 65 %
keratin löshår
Bild från Pozehair.se

Poze Keratin har marknadens bästa vax. Det varken kladdar eller ger dig blåsor på fingrarna medan du arbetar in det.

Det lönar sig att välja hög kvalitet

Jag har också använt ett billigt syntetiskt löshår som jag verkligen inte var nöjd med. Det trasslade sig nästan genast och gick inte att använda många gånger. Kvaliteten på löshår skiljer sig mycket. Därför lönar det sig att från början satsa på ett märke av hög kvalitet som Poze.

Just nu använder jag Clip & Go när jag känner för det och har varit väldigt nöjd med det. Blev du nyfiken på att pröva på någon typ av löshår så kan du göra som jag – vänd dig till Pozehair.se för hårförlängningar! Deras utbud är stort och av hög kvalitet.

Du är varmt välkommen att bli en del av vår fina gemenskap på sociala medier!
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *