julkrans och julpynt

Att stuka foten är tydligen inte bara att stuka foten. Det måste såklart påverka mina lungor också. Jag har suttit så stilla att det har varit svårt att få upp slemmet, vilket såklart ledde till en jobbig bronkit. Det fanns ingenting annat att göra än att börja en antibiotikakur. Den är så urstark att min ork är väldigt begränsad.

Mest har jag bara suttit och stirrat. Jag har försökt skriva men hjärnan har varit rätt så tom. När jag är sjuk på det här sättet är jag också mycket mer stressad. Det har varit en del ångestattacker och panikkänslor. Så jag hoppas på att allt snart ska lugna ner sig.

Men det har ändå hänt en hel del positiva saker. I helgen hade jag besök av min barndomsvän från Sverige. Vi satt på soffan och handarbetade och såg på tv i två dagar. Jag har väldigt sällan besök av vänner. Svårt att få det att bli av. Men nu när det äntligen blev av kändes det jätteroligt. Sedan vi flyttade hit 2017 har jag inte hunnit samla på mig så många bra minnen från det här huset. Nu har jag i alla fall ett väldigt fint!

Vårt nystartade projekt

En annan sak som har krävt lite av min tid och energi är ett nystartat hemsideprojekt. Jag och J gör det tillsammans, men det är meningen att J ska sköta det mera än jag. Vi har startat en sida där vi skriver om högtider. Där får vi båda fokusera på allt som inte har med sjukdom att göra och jag kan säga att det verkligen behövs!

Läs också  Friskförklarad blodhostare

Sidan heter Festliga Tider. Jag har suttit och gjort en massa gratispyssel som går att ladda ner från sidan. Det är allt ifrån målarbilder och quiz till julkort, julpyssel och recept. Det har på något sätt känts så befriande att kunna varva Lungan i stormen med något helt annat. Lungan i stormen är det viktigaste och mest givande projektet jag har, men på många sätt också det tyngsta. Därför är det mycket bra med ett projekt som nollställer mitt huvud och ger mig tillfälle att vara kreativ.

Jag hoppas att Festliga Tider också kan vara till glädje för många av er som följer Lungan i stormen. Så om du vill får du väldigt gärna gå in och följa den nya sidan på Facebook här. Vi skulle behöva hjälp med att sprida den. Den finns också på instagram @festligatider.

Nu håller jag tummarna för att måendet ska vända så att jag kan sätta igång med skrivandet igen.

*Bild av FloralDeco via Canva